Despre noi

ALSAN INTERMED PRAHOVA
Oferim spre vanzare & transport agregate de cariera, sorturi de piatra

Avem spre vanzare o gama larga de produse de balastiera, sorturi de piatra cu transport inclus, cum ar fi :

Vindem si transportam BALAST PENTRU DRUMURI si AUTOSTRAZI (balast compactabil) balast pentru TERASE, pentru PAVARE magazine. Vindem BALAST cu transport inclus.

  • Comercializam PIATRA SPARTA DE RAU, PIATRA DE CARIERA, NISIP cu transport inclus.
  • Vindem PIATRA BRUTA SPECIALA cu transport inclus.
  • Detinem o flota auto ce cuprinde autobasculante de 40 de tone in perfecta stare,  firma noastra reuseste sa onoreze toate comenzile la timp.

Sorturile de piatra pe care le transportam spre vanzare, sunt obtinute de la furnizori de incredere care asigura o marfa de calitate, in standardele cerute de constructori.

Asiguram transportul agregatelor cu autovehiculele proprii, ceea ce ne permite sa avem preturi avantajoase si personalizate in functie de cantitate si distanta.


COLABORARI


Suntem intotdeauna deschisi catre colaboratori care sa fie ca si noi – generosi si de incredere.
Ne puteti trimite oferte si idei de colaborare, ne puteti contacta pentru a inchiria masini de transport dotate cu personal calificat sau puteti solicita o oferta specializata in ce priveste transportul pietrei de rau, nisipului sau balastului catre santierul dumneavoastra, cu transport inclus.

 


ACREDITARI & AUTORIZATII


CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.